Imaxx Webdesign

Onze projecten in nieuwbouw, renovatie en interieur

De projecten van ARP Bouw & Interieur staan synoniem voor vakmanschap en hoogstaande kwaliteit.

Bij alle projecten van ARP geven wij advies betreffende de materiaalkeuzes en het ontwikkelen van het beste uitvoeringsplan.

Al onze projecten omvatten een totale aanpak beginnend bij de voorbereiding, vervolgens de realisatie en tot slot de oplevering. Met een constante honger naar de nieuwste trends pakken we uw project professioneel aan. ARP Bouw & Interieur is dan ook de ideale partner voor uw totaalproject en zijn daarbij uw steun en toeverlaat. Onze succesvolle projecten liegen er niet om! We tekenen en timmeren, sturen en schaven, controleren en orkestreren. Kortom een interieur vernieuwen of een totale stempel drukken op een gebouw, daar zijn we goed in.

Deze filosofie resulteert in unieke projecten die op maat van de klant gerealiseerd kunnen worden, binnen het budget en volgens de afgesproken planning.

Interesse?  Vul ons online offerteformulier in of contacteer ons voor meer informatie.


Enkele van onze succesvolle realisaties in nieuwbouw, renovatie en interieur.


Project Boetiek OUF

Project Boetiek OUF

Dit pand, een voormalige wasserij, gelegen in het centrum te Bilzen werd door ons ingericht tot een hedendaagse stijlvolle damesboetiek.

Project Common Sense

Project Common Sense

Deze trendy bistrozaak met feestzaal kan je vinden aan de groene rand van Bilzen voor een totaalbeleving.

Project J

Project J

Deze verbouwing omvatte een bestemmingswijziging van een handelspand tot appartement volgens de geldende EPB-norm.

New Versailles

Project New Versailles

Deze exclusieve shoe & fashion store in het centrum van Leuven zet uitvoerig in om de klant een total look aan te bieden.