Imaxx Webdesign

Algemeen aannemer ARP Bouw & Interieur uit HasseltActiviteiten van aannemer ARP uit Hasselt

ARP Bouw & Interieur BVBA uit Hasselt is actief in regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel. Als algemeen aannemer belichamen wij de totale aanneming van uw project, gaande van ruwbouwwerken, technische installaties, het interieur en tot slot de werfopkuis voor de oplevering. Als algemeen
aannemer beschikken wij over de nodige flexibiliteit om direct op uw wensen in te spelen, om zo een resultaat op maat af te leveren.

Als het nu gaat over de inrichting van een winkel, een grondige renovatie of een nieuwbouwproject, zetten wij onze vakbekwaamheid en gedrevenheid om naar een plan van aanpak in functie van de omlooptijd en afgesproken kostenraming. Aansluitend moet u zich maar verlaten op één aanspreekpunt wat resulteert in een betere beheersing van het project.


Integriteit

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan respect voor elkaars vakbekwaamheid en individuele waardigheid. Dit geldt voor alle medewerkers van de lopende projecten.

Wij zetten continu in op veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit met als doel een maximale transparantie te bekomen en op een correcte manier om te gaan met de betrokken partijen. De gemaakte afspraken zijn er immers om na te komen.

Ons uitgangspunt bij elk nieuw project is relaties te ontwikkelen op langere termijn.